Τ

Το υγραέριο είναι μία από τις πλέον σύγχρονες, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι. Ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης, είναι ιδανικό για την κουζίνα και το τζάκι υγραερίου, για ζεστό νερό, μπάρμπεκιου ακόμα και για κλιματισμό ή θερμαινόμενες πισίνες.
Αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, μιας και έχει τις ίδιες χρήσεις με το φυσικό αέριο αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα εξαιτίας της υψηλότερης θερμογόνου δύναμης.
Το Υγραέριο LPG, είναι ένα καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία σας. Τα προϊόντα της καύσης του εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση.
Η εταιρία μας, έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην οικιακή θέρμανση και εξειδικευμένους συνεργάτες μηχανικούς και τεχνικούς μπορεί να μετατρέψει τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα πετρελαίου σε δίκτυα υγραερίου. Με αίσθημα ευθύνης, μπορούμε επισκεπτόμενοι το χώρο σας, να σας προτείνουμε λύσεις για τη χρήση του υγραερίου με εγκαταστάσεις που συνάδουν με τα απαραίτητα επίπεδα ασφαλείας καθώς και με όσα επιβάλει η νομοθεσία.