Η

Η εταιρεία Gas Center, ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί την  μεγαλύτερη εταιρεία στην Αργολίδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πελοπόννησο όσον αφορά την εμπορία και διακίνηση βιομηχανικών αερίων, υγραερίου και πυροσβεστικού εξοπλισμού.

Το 2002 η εταιρεία Gas Center αποφάσισε την αγορά νέου αποθηκευτικού χώρου σε έκταση 4 στρεμμάτων στο Τερζάκι Νέας Τίρυνθας, μόλις 5 λεπτά από το Ναύπλιο  προκειμένου να αποθηκεύει τις φιάλες και τον υπόλοιπο εξοπλισμό της σε σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Το 2013 και σε πείσμα των καιρών, η εταιρεία Gas Center προχώρησε ένα βήμα παρακάτω επενδύοντας  σε μηχανολογικό εξοπλισμό  στο Τερζάκι Νέας Τίρυνθας, μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις της από αμιγώς αποθηκευτικές σε κέντρο εμφιάλωσης υγραερίου ενώ παράλληλα οι εγκαταστάσεις μας πιστοποιήθηκαν προκειμένου να λειτουργεί σε αυτές κέντρο περιοδικού ελέγχου πυροσβεστικού εξοπλισμού.

 

Ο τομέας Αερίων της Gas Center συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο παγκοσμίως και προμηθεύεται έτοιμο προϊόν (εμφιαλωμένο) με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διασαφήσεις. Όλες μας οι φιάλες ελέγχονται σχολαστικά και αφού διαπιστωθεί ότι πληρούν όλες τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας διατίθενται στην αγορά σε πελάτες λιανικής αλλά και σε δίκτυο μεταπωλητών τις εταιρείας μας.

Με την λειτουργία του κέντρου εμφιάλωσης υγραερίου επετεύχθη συμφωνία στρατηγικής σημασίας μεταξύ της Gas Center και της  ΝΗΣΟ GAS, εταιρείας εμπορίας υγραερίου , προκειμένου να  διακινούνται τα προϊόντα της ΝΗΣΟ GAS μέσω του δικτύου μας για την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και προκειμένου να εμφιαλώνονται στο κέντρο μας φιάλες υγραερίου και προπανίου ιδιοκτησίας της.

Η Gas Center, επανδρωμένη  με ανθρώπινο δυναμικό πλήρως καταρτισμένο, εφοδιασμένη με σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, με ιδιόκτητα φορτηγά, βυτιοφόρα και γερανοφόρα οχήματα είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σας μικρή ή μεγάλη στους τομείς που δραστηριοποιείτε.

Όραμα μας η συνέχιση παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η καθιέρωσή μας στον χώρο , μέσω της επέκτασής του δικτύου μας πάντα όμως με γνώμονα τον άνθρωπο και την προστασία του  περιβάλλοντος.